Personligt ReSTEAM forløb mod stress

Hvem er Kim Oechsle?

Jeg har været terapeut siden 2016 og arbejder med bla. stress, angst, søvnbesvær, smerter og vaneændringer. Jeg anvender hele paletten af ReSTEAM metoder.

ReSTEAM forløb i Aarhus

I et personligt ReSTEAM forløb tager hver session udgangspunkt i din nuværende situation. Du får hele tiden metoder med fra ReSTEAM, som du kan anvende i din hverdag. Du skal regne med at komme flere gange fordelt over flere uger. Meningen er, at du bliver selvkørende og bliver i stand til at håndtere de udfordringer, du står med i dit liv.

Kim Oechsle
Kim Oechsle, ReSTEAM Aarhus

Ro i kroppen

Når man lærer god stresshåndtering er det vigtigt at have nogle gode teknikker til at skabe ro i kroppen. Åndedrættet er fantastisk til det formål. Der er mange måder at trække vejret på, som simpelthen skaber ro i kroppen. Derudover findes andre metoder til at få kroppen til at finde ro, sikkerhed eller ny energi. Vi finder frem til dem, der passer til dig.

Fokus og opmærksomhed

Når kroppen og nervesystemet er i ro giver det bedre plads til at håndtere tankerne. Tankemylder og følelsen af at man ikke kan styre hverken tanker eller følelser er almindeligt, særligt under stress. Ofte går det især ud over søvnen. Du vil hos mig opleve at jeg beder dig om at lukke øjnene ind i mellem og fokusere din opmærksomhed. Det giver ro i hovedet og som bonus træner det din koncentration.

Andre gange vil jeg bede dig om at forestille dig nogle situationer. Du vil blive bedt om at mærke efter, hvad du oplever. Dvs hvad du mærker i din krop og hvilke tanker du har – ord eller billeder. Mange mennesker, specielt stressede mennesker, er helt holdt op med at mærke efter.
Den evne kan man heldigvis øve op igen. Den er vigtig for at kunne opdage hvad der sker i én selv og give mulighed for at ændre det. Mindfulness er blevet et hverdags-ord, men stadig er der mange, der tror det handler om at slappe af på en madras og høre blide ord. Det handler i virkeligheden om at bruge sin opmærksomhed til at gøre sin hjerne skarp og robust. Det er en del af ReSTEAM-systemet og det lærer du hos mig.

Brug af hypnose

Jeg er uddannet hypnoterapeut, dvs jeg anvender hypnose i terapi. En af mine kæpheste er at gør hypnosen mindre mystisk. Det er et praktisk værktøj til at fokusere opmærksomheden som giver nogle flere muligheder end almindelig samtaleterapi. Man behøver ikke at være i dyb hypnose for at kunne modtage terapi. Man behøver slet ikke være i hypnose for at være påvirkelig! Du kan læse mere om hypnose på min side hypnotiseret.dk.
Under hypnose kan man forestille sig situationer meget virkeligt og samtidig forholde sig observerende, derfor forstærker hypnose mentaltræning, hvor man træner sin hjerne til nye reaktioner. Udover hypnose hos mig vil jeg lære dig at anvende selvhypnose og mentaltræning derhjemme.

Priser

Forvent et forløb over flere uger. En tommelfingerregel er 6-8 uger. Ofte ligger de første sessioner med en uges mellemrum, derefter kan det være 14 dage. For hver gang reducerer vi stress i sessionen og du arbejder videre med metoderne ind i mellem.
Du betaler for hver session. Vi samarbejder hele tiden og finder frem til, hvornår du skal komme igen næste gang eller om du er klar til at stoppe eller holde en pause og fortsætte med de metoder, du har lært.

Første session koster 1450,- kr. Anden session 1295,- kr og fra og med tredje session er det 1095,- kr per gang.
For studerende og arbejdsløse er priserne hhv 1325,-, 1075,- og 995,- kr. Alle priser incl. moms.

Anti-stress forløb hos ReSTEAM i Aarhus

Du kan bestille tid eller stille et spørgsmål, helt uforpligtende.
NB: bemærk at du kommer ind i kalenderen for Kim Oechsles hypnotiseret.dk

Foredrag aktiv stress reduktion

Kim Oechsles baggrund

Jeg kommer fra en helt anden verden, nemlig IT-verdenen. Jeg er uddannet datalog i 1995 og har arbejdet siden som programmør, projektleder, team-lead og scrum master. Mange tror, IT handler om maskiner og 0’er og 1-taller. Men IT ville ikke fungere uden samarbejde mellem mennesker. I de seneste år har jeg jongleret med både de tekniske, nørdede detaljer og de mange faktorer, der gør at mennesker kan samarbejde om at få lavet de rigtige løsninger indenfor den aftalte tid.

Stress opstår ikke kun på arbejdspladsen men i et samspil mellem både privatlivets og arbejdslivets udfordringer. Som far til tre kender jeg alt til at få denne balance til at gå op. I 2016 supplerede jeg mine øvrige kompetencer med uddannelsen som hypnoterapeut og hjælper klienter med en lang række problemer. Jeg har løbende videreuddannet mig med kurser indenfor psykoterapi og mindfulness. Sammen med Michael Beligiannis har jeg udviklet ReSTEAM-systemet som en enkel måde at lære mine klienter at blive modstandsdygtige mod stress med effektiv stresshåndtering.

Udover at hjælpe mine klienter så godt jeg kan holder jeg foredrag om stress, hypnose, selvværd og meget mere.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
LinkedIn
LinkedIn
Share