Kurser, foredrag og rådgivning i stresshåndtering.

Herunder kan du læse om nogle af de ydelser, ReSTEAM tilbyder. Men det er også en mulighed at skræddersy en løsning til behovet i virksomheden. 

Vidste du, at robusthed mod stress er en kompetence? Det kaldes på engelsk coping – på dansk stresshåndtering.

De virksomheder, der hjælper til at udvikle deres medarbejderes stresshåndteringskompetencer får generelt højere produktivitet og mere engagerede og loyale medarbejdere. Sygefraværet nedsættes, når virksomheden også tager ansvar for medarbejdernes trivsel. Alt sammen noget, der gør arbejdspladsen mere attraktiv og noget, der kan måles på bundlinjen. 

Stress kommer af belastning

Stress opstår, når vi møder udfordringer, der overstiger vores kapacitet. Stress er ikke et spørgsmål om styrke eller udholdenhed, selvom det er vores instinktive reaktion at kæmpe os igennem og ignorere stress-symptomer. Mens vi siger til os selv, at vi “bare lige” skal over næste bakketop, hober kroppens fare-signaler sig op. Men sådan behøver det ikke være.

De bedste medarbejdere er mennesker, der trives

Stress er ikke bare noget, den enkelte står med. Det er heller ikke noget, der kun afhænger af arbejdspladsen. Stress opstår, når den samlede belastning i arbejds- og privatliv bliver for meget. 

Langvarig stress kan medføre sygemelding, som også belaster både den stress-ramte og arbejdspladsen. Dertil kommer familie og kollegerne.

Udfordring og belastning er en naturlig del af livet, både på job og privat. Stress-reaktionen er også naturlig og er i kortere perioder helt uskadelig. Det vigtige er, at krop og sind får mulighed for at restituere. 

Det er en kompetence at være i stand til at observere sin egen (stress)-tilstand og sørge for at regulere krop og sind, når det er nødvendigt, så langvarig stress aldrig bliver aktuelt. Denne kompetence kan heldigvis læres.

Kontakt os

Kontakt os, hvis din virksomhed ønsker anti-stress-forløb for medarbejderne, kurser, foredrag eller rådgivning. I kan vælge en gratis konsultation, hvor I kan høre mere om, hvad vi kan gøre for jer.


ReSTEAM – hvad er det?

ReSTEAM står for Regulering af Sanser, Tanker, Emotioner og Adfærd – Mindfuldt

ReSTEAM består af 

 • øvelser i at observere sin egen tilstand i krop, sind og nervesystem
 • metoder til at regulere tilstanden i krop, sind og nervesystem 
 • teknikker til at nedbryde det, der stresser og overvælder én, i mindre, mere håndgribelige størrelser
 • indblik og strategier til at undgå negative tanker, følelser og adfærd – også under pres
 • mentaltræning til systematisk at ændre hjernens automatiske reaktioner

ReSTEAM kan tilbydes individuelt efter behov eller som et kompetence-opbyggende gruppeforløb, hvor øvelser og metoder anvendes som en del af undervisningen. Der er også mulighed for kortere forløb eller events, hvor udvalgte dele af ReSTEAM formidles.

ReSTEAM er unikt, idet det integrerer principper fra det, der kaldes den nyeste bølge af kognitiv adfærdsterapi med essensen af mindfulness, visualisering og mentaltræning. Dertil kommer de simple teknikker til at regulere krop og sind, der alle er praktisk orienteret og som kan læres og udføres af alle.

Styrk medarbejdernes kompetencer med ReSTEAM

Er det alle medarbejdere, der skal styrkes, eller skal det være særligt udvalgte medarbejdere? Uanset ønskerne, er det muligt at anvende principperne og tage de dele ud af ReSTEAM, som er relevante for virksomheden og for medarbejderne.

ReSTEAM ydelser

Anti-stress og trivselsforløb for medarbejdere

Vi har sammensat et anti-stress kursusforløb, hvor kursisterne lærer bedre stresshåndtering efter ReSTEAM konceptet.

Vi vægter praktiske øvelser lige så højt som teori også i vores foresdrag/undervisning. Allerede fra første dag oplever kursisterne, hvordan værktøjerne virker direkte på egen krop. Det gør at medarbejderne får noget med allerede fra dag 1.

Foredrag om stresshåndtering

Hvad er stress egentlig? Det er faktisk nemmere at svare på, hvad stress ikke er.

 • stress er ikke en diagnose, du kan få hos lægen
 • stress er ikke travlhed
 • stress er ikke nødvendigvis usundt
 • stress er ikke svaghed
 • stress er ikke noget, der skal overstås
 • stress er ikke noget, der kun rammer nogle mennesker – alle kan få stress

Vi kommer i vores foredrag ind på flere emner.

 • hvad er biologisk stress og stress-responsen?
 • hvad er det biologiske modsvar til stress?
 • hvad kendetegner stress hos mennesker?
 • hvilke faktorer skal man ændre, for at få bedre stresshåndtering?

I foredraget kommer vi ind på principperne for ReSTEAM – og der er guldkorn og praktiske demonstrationer med i foredraget. Alle vil lære om, hvad stress er og få simple redskaber til at modvirke stress-responsen.

Rådgivning

ReSTEAM’s hovedkompetence er forebyggelse af stress og hjælp til bedre stresshåndtering for det enkelte menneske. Men denne viden kan også vendes på hovedet og anvendes til rådgivning af, hvordan man som virksomhed sikrer sine medarbejdere vilkår, der forbedrer mulighederne for god stresshåndtering.

Individuelle forløb

Det er også muligt som medarbejder at få et individuelt stresshåndterings-forløb med sessioner hos en af terapeuterne bag ReSTEAM. Indholdet er baseret på samme model men tager udgangspunkt i medarbejderens egne behov.

Mød os på hjemmebane

Hvis I er nysgerrige efter at høre mere om ReSTEAM stiller vi gerne op til et møde på hos jer. Kontakt os for mere information.

Mere information

Er I stadig ikke klar til at tage beslutningen om et forløb kan I skrive er op til vores nyhedsbrev med informationer om stress og stresshåndtering for virksomheder.

Send mig mere materiale

* indicates required

Send mig mere materiale om, hvad ReSTEAM kan gøre for virksomheden og medarbejderne

NB: Du kan til enhver tid afmelde dig at få mails fra ReSTEAM.dk blot ved at klikke på et link. Vi anvender det udbredte system Mailchimp og respekterer et nej tak.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

Holdet bag ReSTEAM

Hvem står bag ?

ReSTEAM konceptet er udviklet af de to erfarne hypnoseterapeuter Michael Beligiannis og Kim Oechsle. Michael har sin terapeutiske praksis i København og Kim i Aarhus.

Michael har en baggrund som skolelærer og kender alt til en presset hverdag, hvor elevernes undervisning og trivsel skal passe sammen med læreplaner og knappe ressourcer.

Kim er uddannet cand.scient i datalogi og har efter 25 år i it-branchen som udvikler, projektleder og teamleder stor erfaring med at få systemer og mennesker til at spille sammen i komplicerede processer indenfor stramme deadlines. 

Michael Beligiannis og Kim Oechsle
Michael Beligiannis (tv) og Kim Oechsle

Som familiefædre er både Michael og Kim også vant til den vanskelige balancegang mellem et hektisk arbejdsliv, et aktivt familieliv samt livets kriser og udfordringer.

Michael og Kim anvender begge en integrativ tilgang til terapi, hvilket betyder at vi ikke er bundet af én metodik. Vi kombinerer teknikker fra nyere kognitiv adfærdsterapi, hypnose,  NLP, mindfulness og fysiske afspændingsmetoder. Vi udnytter vores baggrund i hypnose og hypnoterapi til at få det maksimale ud af visualisering og mentaltræning.

Det er effektive metoder, der arbejder både med det kognitive (tanker), med følelser, på det kropslige plan og det adfærdsmæssige. 

Michael og Kim er begge fagnørder, har en god teoretisk ballast og har en bred viden.

Vi er gået sammen om udvikling af konceptet ReSTEAM baseret på vores uddannelser og egne erfaringer fra vores terapeutiske praksis. 
Udover her på ReSTEAM.dk kan du kan læse mere om Michael og Kim på vores hjemmesider:

Hvordan kommer jeg i gang?

Kontakt os, hvis du ønsker at få idéer til, hvad ReSTEAM.dk kan hjælpe din virksomhed med. Vi dækker hele landet.

Send mig mere information

Send mig mere materiale

* indicates required

Send mig mere materiale om, hvad ReSTEAM kan gøre for virksomheden og medarbejderne

NB: Du kan til enhver tid afmelde dig at få mails fra ReSTEAM.dk blot ved at klikke på et link. Vi anvender det udbredte system Mailchimp og respekterer et nej tak.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
LinkedIn
Share