Tag kontakt og hør, hvordan vi kan hjælpe dig/jer. Hvis du har spørgsmål til, hvordan vi arbejder med håndtering og behandling af stress, må du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan ringe eller skrive en mail direkte til en af os eller udfylde kontaktformularen herunder, og vi vender tilbage så hurtigt som muligt senest næstkommende hverdag.

København

Michael Beligiannis
dinhypnose.dk
Artillerivej 90, kld.
2300 København S
book@dinhypnose.dk
+45 22 16 73 24

Aarhus

Kim Oechsle
hypnotiseret.dk
Enghaven 1,
8250 Egaa
kim@hypnotiseret.dk
+45 25 52 22 45

Skriv til os eller book en gratis uforpligtende telefonkonsultation

Skriv til os og aftal en tid, hvornår du gerne vil ringes op. Det er helt uforpligtende. I kan høre om jeres muligheder som virksomhed, eller vi kan tale om, hvordan vi strukturerer et individuelt forlød til dig som privatperson/medarbejder.

Hvem står bag ReSTEAM?

ReSTEAM konceptet er udviklet af de to erfarne hypnoterapeuter Michael Beligiannis og Kim Oechsle. Michael har sin terapeut-klinik i København og Kim i Aarhus.

Vi anvender begge en integrativ tilgang til terapien hvor vi kombinerer hypnose og NLP med effektive metoder der arbejder både med det kognitive (tanker), med følelser, på det kropslige plan og det adfærdsmæssige. Vi er gået sammen om udvikling af konceptet ReSTEAM baseret på vores egne erfaringer. Desuden arbejder vi sammen om stress-forløb og stress-coaching til virksomheder. Hvis din virksomhed ønsker rådgivning eller samarbejde omkring foredrag eller stress-forløb for medarbejderne, så kontakt os gerne.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
LinkedIn
Share