Holdundervisning i ReSTEAM systemet

Holdundervisning foregår over 8 uger med 4-8 kursusgange. Se under de enkelte kurser. Der er kurser i København, Aarhus og online.

  • kurset er for alle
  • du reducerer negativ stress på hver kursusgang
  • du lærer fra første gang at nedregulere din daglige stressrespons, både i krop, tanker, følelser og adfærd
  • du lærer effektive metoder og strategier til at bruge din hjerne og krop bedst muligt i forhold til stress og præstation
  • du får adgang til online-værktøjet bsafe.resteam.dk, vores system til at reducere stress og skabe trivsel
  • hvis du er forhindret i at deltage nogle af dagene, har du derfor stadig adgang til materialet

Kurset gennemgår ReSTEAM metoderne til stresshåndtering som beskrevet her på ReSTEAM.dk og er en blanding af undervisning i stresshåndtering, øvelser, selvhypnose, mindfulness og mentaltræning. Vi anvender metoderne, så du får reduceret negativ stress på hver kursusgang. Desuden kan du begynde at anvende metoderne i din dagligdag med det samme, så du i løbet af kurset mærkbart får reduceret negativ stress-respons og kan udnytte den positive stress-respons.
Kursisterne får under og efter kurset adgang til bsafe.resteam.dk, som er en online guide til at reducere og håndtere stress, som du kan bruge både på din mobiltelefon og din pc. Kurset gennemgår hvordan værktøjerne anvendes – og efter kurset har du altså fortsat nem adgang til materialet.

ReSTEAM indeholder det bedste fra mindfulness, åndedrætsøvelser og mentaltræning er ReSTEAM, men er mere end det. Du får et system til at præstere bedst muligt og til at holde stress-responsen under kontrol. ReSTEAMs to grundidéer er at du kan mærke dig selv og at du har metoder til at regulere dig selv. Vi har skåret alle metoderne ind til benet, så du lærer det essentielle og mest effektive. Systemet, som du får i bsafe.resteam.dk, tager udgangspunkt i din aktuelle tilstand. Hvordan er din krop, dine tanker, dine følelser og din adfærd – lige nu? Hvad ville du gerne have i stedet ?

Se det gratis webinar “Aktiv stressreduktion”

I webinaret “Aktiv stressreduktion” kan du afprøve konkrete metoder til at fjerne stress. Du lærer om biologisk stress, human stress, stress-respons og dens modsætning, afspændings-respons. Webinaret gennemgår grundprincipperne i ReSTEAM systemet og er derfor en introduktion til ReSTEAM kurset.

Subscribe

* indicates required
Webinar om stress
Tilmeld til nyhedsbrev

Bare rolig! Hver mail du modtager vil indeholde et link hvor du kan afmelde igen.

For mere information se vores side om privatlivspolitik

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

Aarhus -ReSTEAM stresshåndteringskursus for private

Holdundervisning i Aarhus

Hold 2021 – under planlægning

Spørgsmål og tilmelding til ReSTEAM kursus i Aarhus

Stil spørgsmål eller giv lyd, hvis du er interesseret i at komme på næste hold.

ReSTEAM underviser i Aarhus, Kim Oechsle

ReSTEAM underviser i Aarhus

Underviser i ReSTEAM systemet i Aarhus: Kim Oechsle, cand scient, hypnoterapeut fra hypnotiseret.dk.
Kim har stor indsigt i stress og stresshåndtering gennem sit terapeutiske arbejde og har sammen med Michael Beligiannis udviklet ReSTEAM-systemet. Kims erfaringer som far til tre, mangeårig ansættelse i it-branchen og jobbet som hypnoterapeut har gjort Kim til en engageret formidler med fokus på praktiske løsninger baseret på masser af teori.


København – ReSTEAM stresshåndteringskursus for private

Holdundervisning i København

Hold 2021 – under planlægning

Spørgmål og tilmelding til ReSTEAM kursus i København

Skriv hvis du er interesseret i at komme på næste hold

ReSTEAM underviser i København

Underviser i ReSTEAM systemet i København: Michael Beligiannis, uddannet folkeskolelærer, hypnoterapeut fra dinhypnose.dk.
Michael har en kæmpe erfaring i stress og stresshåndtering gennem sit terapeutiske arbejde og har sammen med Kim Oechsle udviklet ReSTEAM-systemet. Takket være Michaels baggrund som som far til to, arbejdet med børn og unge som skolelærer og ikke mindst sit terapeutiske arbejde som hypnoterapeut er Michael nu en entusiastisk og teoretisk velfunderet underviser.


Online kursus – under planlægning

Michael Beligiannis og Kim Oechsle Stifterne af ReSTEAM stresbehandling

ReSTEAM kurset afholdes også online med samme indhold. Hvis du ikke er bosat i nærheden af København eller Aarhus eller hellere vil deltage hjemmefra kan det være en mulighed. Skriv til os, hvis du ønsker at deltage online.

Sted: online via Zoom eller lignende
Tid: aften
Materiale: du får adgang til online-værktøjet bsafe.resteam.dk
Undervisere: Kim Oechsle og Michael Beligiannis.

Jeg er interesseret i at deltage i online ReSTEAM kursus

… eller stil et spørgsmål

Jeg ønsker at deltage i et videokursus

Vil du hellere deltage derhjemme i et videokursus, hvor du helt selv bestemmer hvornår du følger med? Vi søger deltagere til et pilotforsøg. Skriv venligst til os, hvis du ønsker at deltage.

Hvis du har mulighed for at hjælpe med at stable et hold på benene, kan det være vi sammen kan lykkes med det. Husk også at ReSTEAM gerne samarbejder med virksomheder. Så hvis din arbejdsplads er interesseret, kommer vi gerne ud og kører ReSTEAM kurser lokalt på arbejdspladsen.

Hvad er bsafe.resteam.dk ?

bsafe.resteam.dk er et unikt online værktøj til dig, der er klient eller kursist hos ReSTEAM.
Det fungerer som en guide til dig, når du oplever stress. Du kan slå op på hvad din nuværende tilstand er lige nu og har derefter direkte adgang til redskaber til at reducere stress, der passer til det, du oplever lige nu.
Vi har samlet de bedste teknikker og metoder fra krop/sind til at regulere din stress-tilstand. Der er metoder til at håndtere alle aspekter af din oplevelse med Regulering: Sanser og krop, Tanker, Emotioner, Adfærd. Mindfuldt – og med Mentaltræning og selvhypnose. Desuden har vi udviklet værktøjet BSAFE (Bryd ned, Sepaŕer, Acceptér, Fokusér, Evaluér) til håndtering af overvældende følelser, tanker og sanseindtryk.
Derfor har du altid de bedste redskaber lige ved hånden. bsafe.resteam.dk fungerer lige godt på mobiltelefonen eller computeren.
Der er mindfulness øvelser, krop/sind og vejrtrækningsøvelser, selvhypnose og mentaltræning. Du kan vælge at lytte til lydindspilninger til at guide dig.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
LinkedIn
LinkedIn
Share