Holdundervisning i ReSTEAM stresshåndtering

Holdundervisning foregår over 4-8 kursusgange. Se under de enkelte kurser.

  • kurset er for alle
  • du reducerer negativ stress på hver kursusgang
  • du lærer fra første gang at nedregulere din daglige stressrespons, både i krop, tanker, følelser og adfærd
  • du lærer at skabe ro i krop og sind
  • du lærer effektive metoder og strategier til at bruge din hjerne og krop bedst muligt i forhold til stress og præstation

ReSTEAM indeholder det bedste fra metakognitiv terapi, mindfulness, åndedrætsøvelser og mentaltræning er ReSTEAM, men er mere end det. Du får et system til at præstere bedst muligt og til at holde stress-responsen under kontrol. ReSTEAMs grundidé er at du har metoder til at regulere dig selv. Vi har skåret alle metoderne ind til benet, så du lærer det essentielle og mest effektive. Du tager udgangspunkt i din aktuelle tilstand. Hvordan er din krop, dine tanker, dine følelser og din adfærd – lige nu? Hvad ville du gerne have i stedet?

Se det gratis webinar “Aktiv stressreduktion”

Aarhus -ReSTEAM stresshåndteringskursus for private

Holdundervisning i Aarhus

Find ReSTEAM stresshåndteringskurser

ReSTEAM kører som kurser under hjerneogkrop.dk

I webinaret “Aktiv stressreduktion” kan du afprøve konkrete metoder til at fjerne stress. Du lærer om biologisk stress, human stress, stress-respons og dens modsætning, afspændings-respons. Webinaret gennemgår grundprincipperne i ReSTEAM systemet og er derfor en introduktion til ReSTEAM kurset.

Subscribe

* indicates required
Webinar om stress
Tilmeld til nyhedsbrev

Bare rolig! Hver mail du modtager vil indeholde et link hvor du kan afmelde igen.

For mere information se vores side om privatlivspolitik

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

ReSTEAM underviser i Aarhus, Kim Oechsle

ReSTEAM underviser i Aarhus

Underviser i ReSTEAM systemet i Aarhus: Kim Oechsle, metakognitiv terapeut og mindfulness coach fra hjerneogkrop.dk.
Kim har stor indsigt i stress og stresshåndtering gennem sit terapeutiske arbejde med klienter der er ramt af både stress, angst og depression. Kims erfaringer som far til tre, mangeårig ansættelse i it-branchen og jobbet som terapeut har gjort Kim til en engageret formidler med fokus på praktiske løsninger baseret på masser af teori.

Jeg ønsker at deltage i et videokursus

Vil du hellere deltage derhjemme i et videokursus, hvor du helt selv bestemmer hvornår du følger med? Vi søger deltagere til et pilotforsøg. Skriv venligst til os, hvis du ønsker at deltage.

Hvis du har mulighed for at hjælpe med at stable et hold på benene, kan det være vi sammen kan lykkes med det. Husk også at ReSTEAM gerne samarbejder med virksomheder. Så hvis din arbejdsplads er interesseret, kommer vi gerne ud og kører ReSTEAM kurser lokalt på arbejdspladsen.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
LinkedIn
LinkedIn
Share