Tag kontakt og hør, hvordan vi kan hjælpe dig/jer. Hvis du har spørgsmål til, hvordan vi arbejder med håndtering og behandling af stress, må du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan ringe eller skrive en mail direkte til en af os eller udfylde kontaktformularen herunder, og vi vender tilbage så hurtigt som muligt senest næstkommende hverdag.

Skriv til os eller book en gratis uforpligtende telefonkonsultation

Skriv til os og aftal en tid, hvornår du gerne vil ringes op. Det er helt uforpligtende. I kan høre om jeres muligheder som virksomhed, eller vi kan tale om, hvordan vi strukturerer et individuelt forlød til dig som privatperson/medarbejder.

Hvem står bag ReSTEAM?

ReSTEAM drives af Kim Oechsle, metakognitiv terapeut og mindfulness instruktør i Aarhus.

Kim arbejder til daglig med individuel terapi og driver også hjemmesiderne hjerneogkrop.dk og mindfulness-nu.dk.

Han har skrevet bogen

Du er en bevidsthed i en hjerne i en krop

– Lær metoder fra metakognitiv terapi og mindfulness og undgå stress, angst og depression

Som bla. beskæftiger sig med at forebygge stress og komme ud af stress.

I bogen beskrives eksempler på flere klienter med stress der hjælpes med metoderne der kombinerer metakognitiv terapi med mindfulness.

Se bogen på Saxo

Kim er oprindeligt uddannet cand.scient i datalogi og har efter 25 år i it-branchen som udvikler, projektleder og teamleder stor erfaring med at få systemer og mennesker til at spille sammen i komplicerede processer indenfor stramme deadlines. 

Historik

ReSTEAM startede oprindeligt gennem et samarbejde mellem Kim Oechsle og Michael Beligiannis, kognitiv hypnoterapeut i København.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
LinkedIn
LinkedIn
Share