Vi vil gerne gøre dig klogere på hvad ReSTEAM aktiv stressreduktion er for en størrelse.

Stress – alle kender det

Vi lever i et velfærdssamfund, hvor de færreste lider egentlig nød. Vi har alle ret til et sundt og givende arbejdsliv. Og vi forventer det. Samtidig med at vi har fået mere velfærd er stress  blevet en “folkesygdom”. Alle kender nogen, der er gået ned med stress. 

Faktisk er stress slet ikke en sygdom. Stress er heller ikke en diagnose i sundhedssystemet. Stress er en naturlig reaktion på vedvarende overbelastning.

Vi lever i et velfærdssamfund, hvor de færreste lider egentlig nød. Vi har alle ret til et sundt og givende arbejdsliv. Og vi forventer det. Samtidig med at vi har fået mere velfærd er stress  blevet en “folkesygdom”. Alle kender nogen, der er gået ned med stress. 

Iflg den store undersøgelse “Den nationale sundhedsprofil” (https://www.sst.dk/da/udgivelser/2018/~/media/73EADC242CDB46BD8ABF9DE895A6132C.ashx) fra 2017 føler 25% af danskerne sig stressede. Men det er gennemsnittet over alle danskere. Nogle har det endnu værre. Den gruppe, der føler sig allermest stresset er de unge kvinder mellem 16-24 år, hvor 40% føler sig stressede.

Det er derfor

… vi synes det er på tide at vi får udbredt viden om, hvordan man effektivt kan håndtere stress. Stress er ikke kun noget personligt, det er et samspil mellem dig som person og omgivelserne i form af arbejde, privatliv osv. Når det hele bliver overvældende og belastningen bliver for stor reagerer kroppen og sindet helt naturligt med en stress-reaktion. 
En af de første strategier vi skal lære er at koncentrere indsatsen om det, vi har indflydelse på. Der hvor vi har den største indflydelse er … os selv. Og her kan der gøres rigtig meget i indsatsen mod stress.

I morgen…

Sender vi dig endnu mere information om hvad der gør ReSTEAM specielt.

Venlig hilsen

Kim Oechsle

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
LinkedIn
LinkedIn
Share