Vi kan hjælpe med at forbedre medarbejdernes kompetencer i stresshåndtering

Virksomheder har aldrig været mere presset på tid, optimering og skalering. Det psykiske arbejdsmiljø vægtes mindst lige så højt som det fysiske arbejdsmiljø i den lovpligtige arbejdspladsvurdering (APV). 

Vi er som mennesker blevet stadigt mere individualiserede og ønsker både et indholdsrigt arbejdsliv og et spændende privatliv.  Mulighederne har aldrig været større. Det globale marked er til rådighed for alle med visioner og evnerne til at eksekvere.
Det er et krav at arbejdspladser skaber et sundt, psykisk arbejdsmiljø. Hvordan man som virksomhed konkret gør det, kan være en udfordring. Flere og flere medarbejdere føler sig stressede og nogle gange ender det med sygemelding. Det medfører videnstab, øget pres på kollegerne og udgifter for virksomheden. 

Hvad kan I gøre? 
I kan hjælpe medarbejderne med at udvikle kompetencer i stresshåndtering. ReSTEAM gør det nemt for jer gennem strukturerede kursusforløb. Dermed får medarbejderne evnerne til at kunne agere i det øgede pres, kompleksitet og i den effektivisering, der er blevet et vilkår.

De virksomheder, der udvikler medarbejdernes stresshåndteringskompetencer, kan se det på bundlinjen som følge af højere produktivitet, lavere sygefravær og bedre udnyttelse og fastholdelse af medarbejderstaben.

Venlig hilsen
Kim og Michael,
info@resteam.dk

ReSTEAM konceptet er udviklet af de to erfarne hypnoterapeuter Michael Beligiannis og Kim Oechsle. Michael har sin terapeut-klinik i København og Kim i Aarhus.

Kontakt os for spørgsmål – eller book os til et møde.

Michael Beligiannis, København

Kim Oechsle, Aarhus

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
LinkedIn
LinkedIn
Share